Ik wandel veel buiten en maak foto’s van de natuur. Tijd spenderen in de natuur brengt mij in het hier en nu.

Het stilt mijn gedachten en geeft rust.

 

Hoe meer tijd ik spendeer in de natuur, hoe meer ik zie dat alles met elkaar in verbinding staat. Het helpt mij de schoonheid van eenvoud en imperfectie te zien. Elke dag even stilstaan bij mooie momenten, zoals de zonsopkomst en zonsondergang, de geur van gemaaid gras, de kleuren van een vlinder.

 

Flow of Nature staat voor mij voor verandering. Vooral de seizoenen laten zien dat verandering onvermijdelijk is. Als je je daar aan overgeeft ervaar je flow in je leven.

 

Mijn loopbaan

Ik ben werkzaam geweest in de werving en selectie branche. Ik vond het heel leuk om mensen te spreken en met elkaar in verbinding te brengen. Ik was altijd nieuwsgierig naar de persoon achter het cv. En waar iemand van ging stralen.

 

Ik voelde feilloos aan wie er geschikt was voor een functie. En binnen welk team iemand goed zou passen. Nu weet ik dat het ‘fingerspitzengevoel’ te maken heeft met het feit dat ik hooggevoelig ben. 

 

Hooggevoelig zijn bracht ook met zich mee dat ik op de werkvloer (te) veel oppikte. Met als gevolg dat ik vaak overprikkeld en moe was. Het was tijd voor verandering.

 

Ik ben me gaan verdiepen in intuitieve ontwikkeling, systemisch werk en natuurcoaching. Hiermee leerde ik mijn sensitiviteit op waarde te schatten en in te zetten. Er kwam weer ruimte vrij voor plezier en creativiteit.

 

Bij Innersteps heb ik een opleiding voor natuurcoach gevolgd en vervolgens ben ik gestart met mijn praktijk Flow of Nature.

Met veel plezier begeleid ik mensen op het gebied van loopbaan- en talentontwikkeling.