"There is a crack in everything
That's how the light gets in"

Al wandelend neem je afstand van je prive en/of werkomgeving en betreed je nieuwe paden. In een rustige omgeving bespreken we jouw situatie en wens. Onderweg komen we van alles tegen. Dit maakt elke wandeling uniek.

 

De natuur zit vol met symbolen en spiegelt wat er speelt in jouw leven. Ik laat je zien en ervaren dat er verschillende manieren zijn om naar een situatie te kijken. Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Het haalt je uit je hoofd en brengt je in het hier en nu.

 

Een natuurcoachsessie gaat diep. Ik kijk met een systemische bril en hiermee komen we snel tot de kern. Zaken die in het dagelijks leven niet snel duidelijk worden, komen aan het licht. Hiermee kun je weer verder.

 

Het vraagt moed om dicht bij jezelf te staan en nieuwe keuzes te maken waar jij blij van wordt. Het is een proces waarin je obstakels gaat overwinnen. Je laat los wat jou tegenhoudt om de volgende stappen te nemen. Hiermee wordt de weg vrijgemaakt voor nieuwe mogelijkheden.

 

Ik loop een stukje mee in jouw proces en zal je vooral leren om jouw eigen wijsheid aan te boren en in te zetten. Wil je ervaren wat natuurcoaching is? Neem dan gerust contact met mij op

per mail, telefonisch of via het contactformulier op de website.